Michelin

Yksi maailman johtavista rengasvalmistajista, jonka tuotteissa yhdistyvät turvallisuus, kestävyys ja polttoainetehokkuus. Michelin tarjoaa renkaat niin henkilöauton päivittäiseen ajoon, kaiken tyyppiseen maastokäyttöön kuin erittäin suorituskykyisiin ja urheilullisiin ajoneuvoihinkin. Valikoimassa on sekä kesä- että talvirenkaita. Michelinin tavoitteena on saada jokaisesta uudesta rengassukupolvesta vähintään kaksi prosenttia edistyksellisempi niin polttoainetaloudessa kuin hiilidioksidipäästöjen rajoittamisessakin.

Renkaita

Michelin nastarenkaat

AGILIS X-ICE NORTH

Taloudellinen ja erittäin kestävä rengas jakeluautoihin. Vahvistetut renkaansivut ja hyvin kulutusta sietävä kosketuspinta takaavat pitkän käyttöiän.

LATITUDE X-ICE NORTH

Nastallinen SUV-rengas antaa turvallisuutta jäällä ja hyvän pidon lumella. Renkaan nuolimainen kuvio syrjäyttää loskaa kolmeen eri suuntaan.

X-ICE NORTH 3

Pitkäikäinen talvirengas, joka tekee jäällä ja lumella ajosta turvallisempaa. Kokonaisvaltaisen suorituskyvyn takaajana Michelin Total Performance.

X-ICE NORTH 4

Päivittäiseen ajamiseen soveltuva Michelin X-Ice North 4 on luotettava talvirengas. Tämä 250-nastainen rengas on hyvä valinta jäiselle tai lumiselle tielle, ja sen kiihdytys- ja jarrutuskyky on erinomainen. Myös uusittu pintakuvio tuo pitoa talvisiin olosuhteisiin. Renkaan äänitaso on alhainen.

Etsimme sinulle renkaat
Renkaita

Michelin kitkarenkaat

AGILIS 51 SNOW-ICE

Jakeluautoihin suunniteltu kitkarengas kestää hyvin kulutusta. Erinomainen suorituskyky niin märällä tiellä kuin lumessakin.

AGILIS ALPIN

Kestävä, nastaton rengas jakeluautoihin. Iskuvauriosuoja minimoi renkaan sivuun kohdistuvien viilto- ja hankausvaurioiden riskin. Pitkäikäinen rengas.

ALPIN 5

Turvallisuutta kaikkiin talvikeleihin. Pysähtyy hyvin niin märällä, kuivalla kuin lumisellakin tiellä. Hyvä energiatehokkuus.

LATITUDE ALPIN

Suorituskykyisiin SUV- ja 4x4-ajoneuvoihin. Kolmisuuntaiset urat parantavat pitoa ja lyhentävät jarrutusmatkoja niin lumella kuin jäälläkin. Pitkä käyttöikä.  

LATITUDE ALPIN LA2

Nastaton talvirengas korkean suorituskyvyn SUV-ajoneuvoihin. Kestävä rengas säilyttää erinomaisen pitonsa ja jarrutuskykynsä myös painavammissa kuormissa.

LATITUDE ALPIN XL N1

Pitkäikäinen kitkarengas SUV- ja 4x4-ajoneuvoihin. Michelinin Comfort Control -teknologia vähentää tuntuvasti tärinää ja rengasääntä.

LATITUDE X-ICE XI2

Pohjoismaisiin talviolosuhteisiin räätälöity SUV-rengas. Pitkäikäinen rengas tarjoaa turvallisuutta niin lumella kuin jäälläkin. Volvon ja Audin virallisesti hyväksymä tehokkaisiin SUV-ajoneuvoihin.

PILOT ALPIN PA4 XL

Kitkarengas suorituskykyisiin autoihin. Renkaan moniurainen pintakuvio on suunniteltu parantamaan renkaan jarrutus- ja pito-ominaisuuksia lumella ja jäällä.

X-ICE XI3

Nastaton talvirengas tarjoaa enemmän turvallisia ajokilometrejä pohjoismaisissa talviolosuhteissa. Optimoitu pintakuvio varmistaa pienemmän rengasmelun ja hyvän ajovakauden.

X-ICE 4

Michelin X-Ice sopii mainiosti lumisiin ja jäisiin talviolosuhteisiin. Se on nastaton, pitkään käytössä kestävä talvirengas, joka toimii hyvin jarrutuksissa jäällä ja lumella. Pintakuvio varmistaa hyvän ajovakauden. Renkaassa on myös alhaisempi melutaso.

Etsimme sinulle renkaat
Renkaita

Michelin kesärenkaat

4X4 O/R XZL

Maasturin rengas haastaviin ympäristöihin. Virallisesti hyväksytty Land Rover Defenderiin.

AGILIS

Pitkäikäinen rengas jakeluautoihin. Iskusuoja minimoi renkaan sivuun kohdistuvien viilto- ja hankausvaurioiden riskin.

AGILIS CAMPING

Matkailuautoihin ja vaunuihin. Kaksinkertainen runkokudos saa renkaan kestämään helposti korkeita ilmanpaineita. Hyvä pito myös esimerkiksi soralla, ruoholla ja savella.

AGILIS CROSSCLIMATE

Kestävä jakeluautonrengas. Erinomainen pito kaikilla ajopinnoilla. Kuorma-autonrenkaiden teknologian inspiroima hankausta kestävä kumiseos.

AGILIS+

Jakeluautonrengas, jonka alhainen vierintävastus auttaa säästämään polttoainetta. Renkaan sivuissa on kahdeksan kumivahviketta, jotka antavat suojaa iskuilta ja hankaukselta.

AGILIS+ DT

Jakeluautonrengas, joka auttaa säästämään polttoainetta. Renkaan sivuissa on kahdeksan kumivahviketta, jotka antavat suojaa iskuilta ja hankaukselta. Optimoitu pintakuviointi.

AGILIS51

Pitkäikäinen ja kestävä jakeluauton kesärengas. Hyvä pito kaikilla ajoalustoilla ja mukava ajaa.

CROSSCLIMATE

Pohjoismaisiin oloihin suunniteltu kesärengas, joka selviää niin lämpimästä ja kuivasta tiestä kuin kylmästä sateesta ja äkillisistä lumikuuroistakin. Turvallinen rengas myös varhain keväällä ja myöhään syksyllä.

CROSSCLIMATE SUV

Pohjoismainen kesärengas SUV-ajoon. Turvallinen rengas niin märällä, kuivalla kuin lumikuuron yllättäessäkin. Sopii myös maastoajoon vahvistetun rengasrungon ja -sivun ansiosta.

CROSSCLIMATE+

Pohjoismaisen vaihteleviin sääoloihin. Turvallinen rengas niin märällä, kuivalla kuin lumikuuron yllättäessäkin. Pitkä käyttöikä.

ENERGY E-V

Sähköautoihin suunniteltu kesärengas. Tehokkaasti tiehen painuva kulutuspinta ja kevyempi rengasrunko säästävät energiaa. Mukavaan, hiljaiseen ja pitävään ajoon.

ENERGY SAVER

Taloudellinen ja ekologinen kesärengas kaikenkokoisiin perheautoihin. Energy Saver on erittäin pitkäikäinen rengas. Lähes täysin silica-pohjainen kumiseos lisää turvallisuutta märällä tiellä ja vähentää polttoaineen kulutusta.

ENERGY SAVER+

Erittäin polttoainetehokas ja kestävä rengas. Patentoitu Eco’N’Grip-kumiseos ja optimoitu pintakuvio vähentävät renkaan lämpenemistä. Aluskumikerros alentaa vierintävastusta.

ENERGY SAVER+ SELFSEAL

Erittäin energiatehokas ja itsensä korjaava rengas. SelfSeal-teknologian ansiosta kumiseos pystyy itsestään tukkimaan pistovaurioista aiheutuneet reiät.

LATITUDE CROSS

4x4- ja SUV-ajoneuvoihin niin asfaltilla kuin maastossakin ajamiseen. Maastovarma kumiseos tekee renkaasta kestävän myös haastavissa olosuhteissa kuten soralla ja kivikolla.

LATITUDE SPORT

Korkean suorituskyvyn 4x4- ja SUV-ajoneuvoihin. Rengas on saanut inspiraationsa moottoriurheilussa käytettävästä teknologiasta ja on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Porchen kanssa.

LATITUDE SPORT 3

Jämäkkä rengas erityisesti 100 % tieajoon suunnitelluille SUV-ajoneuvoille. Hyvä jarrutus- ja kiihdytysteho. Ensiasennukseen hyväksytty rengas arvostetuimmissa SUV-malleissa.

LATITUDE TOUR HP

Tieajoon suunnitelluille SUV-ajoneuvoille. Maastovarma kumiseos tekee renkaasta kestävän myös haastavissa olosuhteissa kuten soralla ja kivikolla. Erinomainen turvallisuus märällä ja korkean tason ajomukavuus.

PILOT SPORT 3

Kesärengas urheilullisiin autoihin. Huippuluokan ohjaustarkkuus ja erinomainen pito märällä tiellä. Varustettu Green X -merkinnällä, joka takaa renkaan energiatehokkuuden.

PILOT SPORT 4

Pitkäikäinen rengas suorituskykyisiin ja urheilullisiin autoihin. Optimaalinen ajovaste ja ykkösluokan jarrutustulokset niin kuivalla kuin märälläkin tiellä. Energiatehokas.

PILOT SPORT CUP 2

Kilparengas, joka on hyväksytty myös katukäyttöön. Kulutusta kestävä ja pitkäikäinen rengas rata-ajoon. Poikkeuksellisen hyvä pito tiukoissa kaarteissa.

PILOT SPORT PS2 XL

Erittäin nopea rengas suorituskykyisiin autoihin. Pintakuvio ja rakenne pohjautuvat F1-teknologiaan. VCP-järjestelmä mahdollistaa kosketuspinnan kasvun kaarreajossa.

PILOT SPORT PS2 ZP

Erittäin nopea rengas korkean suorituskyvyn autoihin. Pintakuvio ja rakenne pohjautuvat F1-teknologiaan. Itsekantavalla renkaalla voi ajaa vielä sen tyhjennyttyäkin.

PILOT SUPER SPORT

Ultra High Performance -rengas superurheiluautoihin sekä tuning-versioihin. Ennätykselliset jarrutustulokset huippunopeuksista. Hyvä ajovakaus erittäin kovissa nopeuksissa, erinomainen pito myös kaarteissa.

PRIMACY 3

Turvallinen ja kestävä kesärengas. Ensiluokkaiset jarrutustulokset sekä märällä että kuivalla tiellä. Renkaassa on patentoitu pintakuviointi, jonka itselukkiutuvat lamellit pitävät koko kosketuspinnan tiessä.

PRIMACY 3 SELFSEAL

Turvallinen ja pitkäikäinen kesärengas. Ensiluokkaiset jarrutustulokset sekä märällä että kuivalla tiellä. SelfSeal-teknologian ansiosta kumiseos pystyy itsestään tukkimaan pistovaurioista aiheutuneet reiät.

PRIMACY 4

Pitkäikäinen rengas, joka säilyttää ainutlaatuisen jarrutuskykynsä myös kuluneena. Urasyvyyden ilmaisin kertoo renkaan vaihtoajankohdan.

PRIMACY HP ZP

Poikkeuksellisen pitkäikäinen rengas suorituskykyisiin autoihin. Itsekantavalla renkaalla voi ajaa vielä sen tyhjennyttyäkin. Optimaalinen jarrutuskyky märällä tienpinnalla.

XC4S

Jämäkkä kesärengas jakeluautoihin. Hyvä pito ja hallittavuus.

Etsimme sinulle renkaat