GT-Radial

GT-Radial-renkaita tekee Giti Tire, joka on maailman kymmenen suurimman rengasvalmistajan joukossa. Renkaiden suunnittelussa on huomioitu korkea laatu, turvallisuus, hiljainen ajoääni ja polttoaineen kulutusta vähentävä alhainen vierintävastus. Valmistajalla on eurooppalainen tuotekehitys- ja testausyksikkö ja renkaat käyvät läpi tiukan laadunvalvonnan. Giti Tire myy renkaita yli 130 maassa. Autoilijalle, joka kaipaa renkaalta hyvää hinta–laatusuhdetta.

Renkaita

GT-Radial kesärenkaat

ADVENTURO A/T

Katumaastureihin suunniteltu rengas, joka soveltuu niin maantielle kuin satunnaiseen maastossa ajamiseenkin. Erikoissyvät urat lisäävät renkaan käyttöikää.

ADVENTURO M/T

Tehokas rengas monipuoliseen maastokäyttöön. Huipputason vetoteho toimii niin karkeissa, kovissa kuin mutaisissakin maastoissa.

CHAMPIRO FE1

Kestävä, pitkäikäinen ja edullinen kesärengas. Parannetut märkäpito-ominaisuudet ja pienempi rengasääni. Alhainen vierintävastus säästää polttoainetta.

CHAMPIRO UHP1

Erittäin korkeaa suorituskykyä urheilulliseen ajoon. Hyvä pito myös suurissa nopeuksissa ja jyrkissä mutkissa.

CHAMPIRO VP1

Monipuolinen rengas, joka sopii niin perheautoihin, crossover-malleihin kuin SUV-ajoonkin. Vakaa ja tasapainoinen rengas toimii hyvin eri kesäkeleissä.

RADIAL FE1 CITY

Pitkäikäinen rengas, joka toimii hyvin niin märällä kuin kuivallakin pinnalla. Matala vierintävastus tuo säästöjä polttoainemenoihin.

KARGOMAX ST-4000

Trailereihin ja perävaunuihin suunniteltu rengas. Kantavuus korkeintaan 710 kg.

KARGOMAX ST-6000

Kesärengas suurempiin asuntovaunuihin ja painavampiin kaksiakselisiin ajoneuvoihin. Kantavuus korkeintaan 900 kg.

MAXMILER PRO

Kestävä pakettiauton kesärengas. Vahvistettu runkorakenne soveltuu haastaviinkin olosuhteisiin ja pitää hyvin märällä tiellä.

MAXMILER-X

Raskaampiin pakettiautoihin ja kevytkuorma-autoihin. Renkaalla on hyvä vetopito, se on helppo ohjata ja kestää kulutusta.

SAVERO HT PLUS

Tukeva rengas katumaasturiajoon ja pick-up-autoihin. Erinomaista ajomukavuutta ja hallittavuutta kaikkiin sääolosuhteisiin. Hyvä pito.

SAVERO SUV

Katumaasturin kesärengas. Erinomainen ajettavuus ja vetopito, hyvät märkäominaisuudet. Hiljainen rengasääni.

SPORTACTIVE

Kestävä rengas urheilulliseen ajotyyliin. Renkaassa on hyvä ohjausvaste ja se tarjoaa oivallista pitoa kaarreajossa. Lyhyet jarrutusmatkat sekä märällä että kuivalla tiellä.

SPORTACTIVE SUV

Vaativan kuljettajan rengas tehokkaisiin SUV-malleihin. Pitkittäissuuntainen leveä ura torjuu tehokkaasti vesiliirtoa myös suurilla nopeuksilla ajettaessa. Varma ajotuntuma ja pito.

 

Etsimme sinulle renkaat